Over ons

Wij zijn roofvissers in hart en nieren. Alles wat een in “ons” zoetwater leeft en jaagt is onze prooi. Wij hebben veel ervaring en kennis als het gaat om technieken, materialen en comfort en dat is iets wat we al te graag willen overbrengen op andere roofvissers. Roofvissen is een manier van vissen die het toelaat om met meerdere mensen op één water te ervaren, regelmatig trekken we er dan ook op uit met een boot of 3 om gezellig een dag te gaan snoeken, snoekbaarzen of een combinatie daarvan. En dat zijn vaak zulke mooie dagen dat we andere vissers dit gevoel graag willen overbrengen.

Omdat er voor al deze technieken verschillende materialen nodig zijn om zo’n efficiënt mogelijk te vissen ben je al snel in het bezit van een heel arsenaal aan hengels, tackle boxen, kunstaas, opberg tassen en natuurlijk allerhande klein materiaal.

Predox heeft met deze ervaring een programma neergezet waarbij je als visser de juiste materialen in handen hebt, de juiste aktie in een type hengel voor die ene techniek, het juiste stuk kunstaas voor dat type water of die bepaalde vissoort die je wilt gaan bevissen, kortom de basis is gezet.

Ook de tassen zijn aangepast om zo efficiënt mogelijk je materiaal te kunnen vervoeren of op te bergen. Kijk bijvoorbeeld naar de unieke Dropshot All-in-one wallet, loodjes per soort opgeborgen, complete rigs en softbaits voor de dropshot visserij in één compacte wallet. Ook de Lure Protectors zijn perfect om het kunstaas aan de hengel te beschermen en te vervoeren. Vouw deze Protector om de hengel en het kunstaas en de dreggen blijven niet meer hangen in bijv. de bekleding van auto, boot e.d. Een klein maar zeer efficiënt product. Predox is trots deze site te mogen presenteren en een serie materialen te hebben neergezet die fris is in uiterlijk en gemaakt zijn met een bepaald doel waar dat product dan ook uitermate geschikt voor is. Ook bedanken we via deze weg veel mensen voor hun medewerking in het ontstaan van deze producten, de ideeën, de aangegeven punten van verbetering en “last but not least “ de positieve reacties en ervaringen na het uitkomen van het merk Predox en zijn producten.

Wij wensen ieder veel visplezier en zeer goede vangsten!

Het gehele PREDOX team.

Cheap Luxury Replica Watches

Cheap Cartier Replica Watches

Swiss Omega Fake Watches

AAA Breitling Replica Watches